Gnällig liten kille

Just nu har vi en väldigt gnällig liten kille här hemma. Antagligen går han igenom någon utvecklingsfas och vi hoppas att den snart är passerad! Hela kvällen igår var han ledsen och vi det enda som hjälpte var att gå runt och bära på honom. Till slut somnade han i pappas famn och kunde läggas i sin säng. Det är inte alltid lätt att ha barn, men det har väl ingen påstått heller! Nätterna fungerar inte så bra just nu heller. Han vaknar ofta, ibland varje timme och gnäller eller vill ha mat. I går var jag helt slut efter en jobbig natt. Natten till idag har varit bättre, han har bara vaknat varannan timme, jippie! Så på årets sista dag får jag vara ganska pigg!

2013-12-29 12.37.16

Ikväll ska vi till Patrik, Josefin och Theo och fira in det nya året. Det blir bara vi och det ska bli jätteskoj. Det blir precis lagom för oss att fira det första nyåret tillsammans i lugn och ro. Jag tror inte jag hade velat gå på världens fest med Elvin detta året (inte för att vi har blivit bjudna på någon 😉

Vi ska göra förrätten. Det blir en ganska klassisk sådan, toast med räkor och avokado. Sen blir det oxfilé och potatisgratäng och efterrätten är än så länge hemlig. God mat, goda vänner, mycket prat, två småkillar och antagligen lite spel blir ett bra avslut på året 2013!

2013-12-31 11.04.59

Elvin har på sig sin nya body som han fick av mormor och morfar och ovanför hänger mobilen som han fick av mamma och pappa i julklapp.

Annonser

2 thoughts on “Gnällig liten kille

  1. Vips är denna fasen över och lugnet och rutinerna är åter på plats! Till nästa ”fas” kommer. Härda ut och njut genom att hitta lugnet i kaoset och tålamodet i tröttheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s