Ett nytt år

Så har 2014 börjat. Det blev ett väldigt bra avslut på 2013. Vi var inne i Malmö och firade. Det blev ungefär som jag skrev i förra inlägget. Det var en jättetrevlig kväll, alldeles perfekt med tanke på våra små killar. Elvin var lite mindre gnällig igår och somnade i vagnen vid 22.30 vilket var väldigt skönt. Han sov igenom de sista timmarna av året. Vi skålade in det nya på balkongen. Tyvärr var Siri lite nervös, hela hon skakade när det smällde som värst, så vi turades om att sitta inne tillsammans med henne. Hon lugnade ner sig sen. Vi var inte hemma och i säng förren klockan var närmare 3. Ganska sent för oss småbarnsföräldrar! Så idag har vi varit lite sega och trötta.

2013-12-31 16.30.07

Elvin var finklädd med både fluga och väst 🙂

2013-12-31 23.50.57

Klockan 12.00 såg det ut så här.

2013-12-31 23.49.52

Enligt dansk tradition ska man äta kransekage vid 12-slaget. Det gjorde vi eftersom Frederik hade gjort den här fina till oss!

Den här första dagen på år 2014 har vi inte gjort alltför mycket. Vi var ute i trädgården och pysslade lite, tog en promenad och bar in lite mer ved. Elvin har varit betydligt gladare idag och bara lite gnällig så det är vi väldigt glada för. Han sov ganska bra i natt också så vi hoppas på en repris!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s