Mysiga dagar

De senaste dagarna har det äntligen kommit lite snö här nere i Skåne. Det är inte så kallt, inte mer än nollgradigt så det ligger knappt kvar. Skönt att vi får lite vinterkänsla även om det hellre skulle varit för en månad sen.

Erik har tagit lite extra ledigt eftersom det var så lugnt på jobb så hela veckan har känts som helg 🙂 Det gillar vi! Igår var det traditionsenligt fredagsmys hos oss. Tacos, lite rödvin, brasa och På spåret. Kanske förutsägbart, men väldigt mysigt 🙂

2014-01-15 12.53.28

Suddig och glad bebis 🙂

2014-01-17 08.45.32

Vi har haft ganska tuffa nätter den senaste tiden med många vakna stunder varje natt. Jag ringde bvc och fick tipset att prova några droppar som hjälper om man har lite magproblem. Så nu får Elvin det innan varje amning så får vi se om det hjälper. Natten till idag var väl inte mycket bättre, men ändå helt ok.

I går åkte jag, Elvin och Siri in till Svedala. Vi promenerade runt och gjorde lite inköp på apotek, systemet och ica. När vi var på väg tillbaka till bilen började snön vräka ner. Rätt skönt att komma hem.

2014-01-17 14.56.35

I dag blir det kanske en tur till Hornbach för att köpa den sista isoleringen. Vi får se om det slutar att snöa. I morgon kommer Nora och Hanna och hälsar på efter att de varit på Disney on ice inne i Malmö.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s