Födelsedagsfika

Igår bjöd jag några kompisar på födelsedagsfika. Jag hade bakat mazarintårta, kladdkaksmuffins, syltkakor och nöt- och chokladkakor. Det var trångt, men mysigt. Neo, Klara och Ellinor sprang rundor och härjade, precis som det ska vara när det kommer barn på besök:)

I dag har vi inte gjort många knop. Jag och Elvin har sovit ut lite på dagen. Mamman var trött efter en natt där hon försökte få sonen att somna om och inte behöva äta varannan timme. Han fick ligga i vagnen i natt och det funkade faktiskt ganska bra. Även om han vaknade flera gånger så var det lätt att få honom att somna om. Så han åt i alla fall inte mer än var tredje timme. Nu fortsätter vi med detta ett par nätter så får vi se om han lyckas sova tre timmar utan att vakna. Hoppas, hoppas!

Pappan har spacklat lite på en vägg i köket där han har satt upp en ny gipsskiva. Annars har vi degat i soffan framför OS med en slö hund och en lugn son. En mysig söndag som får avsluta denna veckan. Nästa vecka har vi mycket kul att se fram emot. BVC och långpromenad med Siri imorgon, fika med Josefin och Theo på tisdag, födelsedag på torsdag med god frukost och simning, Erik är ledig på fredag och på lördag ska vi ha kalas för familjerna! Mycket att stå i, men bara kul 🙂

IMG_6726 IMG_6728

IMG_6729 IMG_6731 IMG_6737

2014-02-08 19.32.21

Nästan hela familjen!

IMG_6741

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s