Semestertider

Äntligen har Eriks semester börjat! Dagarna flyter i lugnt tempo och vi hinner med både husarbete och avkoppling. Vi har redan hunnit med ett par dagar i Tyskland med Patrik, Josefin och Theo. Vi var två nätter i Lubeck då vi hann med både shopping och bad. Det var riktigt bra shopping i en outletby och bada gjorde vi på ett riktigt mysigt ställe som hette Timmendorfer Strand. Dit kan jag tänka mig att åka fler gånger. Det kändes som att komma till medelhavet med jättefin strand och massa hotell och strandpromenad.

2014-07-08 10.52.17

Trött kille i sin nya bilstol. Det gick riktigt bra att åka bil. Vi var fundersamma innan hur det skulle gå. Ibland har han tyckt det varit tråkigt att åka bil, den senaste tiden. Men han var helt fantastisk. Han passade på att sova eller så satt han och lekte med något. Det bådar gott inför Stockholmsresan!

2014-07-08 16.53.11

Lite gott efter flera timmars shoppande!

Annars är det ganska lugnt här hemma. Vi har köpt färg till huset som snart ska målas. Erik förbereder huset nu så vi kan börja nästa vecka. Det är ju underbart väder så jag, Elvin och Siri är ute i trädgården nästan hela tiden och njuter. Imorgon är det dags för lite barnfri tid. Elvin och Siri ska till farmor och farfar när vi ska gå på fest och Svedala Rock. Det ser vi fram emot 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s